• Hendrik Vanmaele, CEO Möbius

  “Zeal, Beziel je organisatie” is een pleidooi en een espresso van inspiratie om te bouwen aan bezielde, mensvriendelijke organisaties. Het is een antwoord op de tegenvoorbeelden die we tegenkomen, een bijdrage aan toekomstige, andere vormen van organiseren en een oproep om met onze organisaties de bijzondere maatschappelijke uitdagingen van vandaag recht in de ogen te kijken.

  prof. Em. Marc Buelens

  Clichés doorbreken van wat je van een MBA-er mag verwachten? Een vurig pleidooi voor een op mensenmaat gesneden organisatie? Een beZEALD boek? Dan ben je op het juiste adres bij Kim Oostvogels

 • Z.E.A.L.

  Vier werkterreinen om jouw organisatie te bezielen!

  Zoomen voor je start

  Zet de juiste ladder tegen de juiste muur

  Kan je je inbeelden welke tijd en energie we kunnen vrijmaken in onze organisaties als we met de juiste focus enkel zinvolle acties ondernemen?

  Excelleren in veranderen

  Verander volgens de regels van de kunst

  Kan je je inbeelden hoe je werkplezier en slagkracht verandert als verandering in je organisatie enkel nog plaatsvindt via degelijke veranderprocessen?

  Anders organiseren

  Herdenk je organisatie

  Kan je je inbeelden welke resultaten jouw organisatie zou kunnen neerzetten als ze zou kiezen voor een toekomstgerichte, innovatieve organisatievorm?

  Luister naar je purpose

  Maak een betekenisvol verschil

  Kan je je inbeelden hoe we onze toekomst positief kunnen beïnvloeden als elke organisatie op zoek gaat naar de zinvolle bijdrage die ze kan leveren?

  All Posts
  ×