• Kim Oostvogels

  Bio

  Kim heeft meer dan 15 jaar ervaring in het structureren en optimaliseren van moderne bedrijfsvoering en organisatiebeheersing. Zijn passie ligt bij het begeleiden van leidinggevenden en hun teams doorheen ambitieuze transformaties. Als ingenieur/MBA, gecertificeerd coach en ervaren veranderdeskundige is Kim het aanspreekpunt en de steunpilaar voor klanten en collega’s die op een soepele manier doelen willen bereiken. Kim is bezieler van het expertisecentrum ‘People & organisation’ van het management consultancy bedrijf Möbius.

  Onderzoek suggereert dat mensen die dankbaar zijn gelukkiger en gezonder zijn

  Dankjewel aan mijn vrouw en kinderen, zonder wie dit boek heel wat eerder zou zijn klaar geweest…. Of helemaal niet, jullie steun en vertrouwen waren mijn belangrijkste drijfveer.


  Dankjewel aan mijn ouders, ook al hebben ze me nooit die robot cadeau gedaan. Hun werkijver, levensvreugde, zorgzaamheid en onvoorwaardelijke liefde hoop ik op een dag te kunnen evenaren.


  Dankjewel aan mijn ganse familie. Stuk voor stuk brengen jullie diversiteit in mijn denken. Blijf vooral jezelf én hou van elkaar!

   

  Dankjewel aan alle organisaties en de mensen in deze organisaties waarmee ik de afgelopen 15 jaar heb mogen samenwerken. De conflicten, de weerstand, de frustratie, de onzin, de stress maar ook de bevlogenheid, de veerkracht, de wilskracht, de creativiteit, het plezier, de grappen en de projecten die we samen beleefden, hebben me op weg gezet om dit boek te schrijven.


  Dankjewel aan Möbius (www.mobius.eu) en het unieke platform dat ze me bieden om mee te bouwen aan bezielde organisaties. Dagelijks ben ik onder de indruk van de uitzonderlijke mensen en de uitzonderlijke bijdrages die ze leveren.

   

  Dankjewel aan al die intelligente mensen die via trainingen, boeken en het publieke debat mezelf en heel wat anderen telkens opnieuw inspireren.


  Dankjewel aan al die organisaties en mensen die actief het bindweefsel tussen organisaties en mensen versterken, met een bijzondere vermelding voor Ingrid Hoffman van ADM (www.adm.be ), Koen Aeyels en Geert De Deyn. Bouwen aan netwerken, elkaar ontmoeten en inspireren, motiveren en vertrouwen geven om net die extra stap te zetten. Dat maakt het verschil.

   

  Dankjewel aan Anne Billen, Kathy De Wit, Jan Bellaert en Peter Perceval. Hun ideeën en hun vertrouwen, vormden de hoeksteen van dit project. Hun constructieve feedback op de eerste versies van dit boek hebben de inhoud én de verpakking naar een hoger niveau getild.


  Dankjewel aan de mensen van Inspiring speech (www.inspiringspeech.be). Het belang van hun professionele steun tijdens dit creatieve traject kan je niet onderschatten.


  Dankjewel aan Martine Vanremoortele van Visual Harvesting (www.visualharvesting.com) voor de bijzonder mooie illustraties die de ideeën in dit boek tot leven wekken. Ik ervaar het telkens opnieuw, zowel in de projecten waarin we samenwerken als bij de totstandkoming van dit boek. De essentie blootleggen en verhelderen is jullie kracht. Een bijzondere troef voor elk verandertraject.

   

  Dankjewel aan Joke Emmerechts voor het maken van de auteursfoto die eens een andere kant van mezelf laat zien.

 • Laat van je horen

  Bezielde vragen of ideeën? Steeds enthousiast om uit te wisselen!

  All Posts
  ×