• Schouder aan schouder

  Zoek je ondersteuning, dan kan ik je de volgende suggesties maken...

 • Möbius

  Grondig anders

  Zoek je een partner in crime om je organisatie te bezielen? Dan is Möbius, de organisatie waarmee ik al jaren samenwerk, een uitstekende keuze. Möbius creëert een omgeving waarin buitengewone mensen buitengewone resultaten neerzetten met een positieve maatschappelijk-relevante impact. De organisatie is voortrekker in tal van domeinen en bouwt bruggen tussen mensen en organisaties.

  Visual Harvesting

  Heldere communicatie in één oogwenk

  Ben je benieuwd naar de oorsprong van de prachtige illustraties in het boek? Ze zijn van de hand van Martine Vanremoortele van Visual Harvesting. Visual Harvesting staat voor... visuele oogst. Wat oogsten? Ideeën, plannen, al wat jij en je deelnemers tijdens een bijeenkomst bespreken. Organiseer je een bijeenkomst? Haal er Visual Harvesting bij! Gewapend met stift en papier leggen ze de inhoud en het verloop van je event vast: LIVE!

  Inspiring Speech

  Inspireren = motiveren

  Inspiring Speech helpt jou om groepen te inspireren. Ben jij een teamleider, ondernemer of coach die mensen wil motiveren in een veranderingstraject? Wil jij je product op een originele en bevattelijke manier aan je klanten voorstellen? Wil jij potentiële investeerders over de brug halen voor jouw baanbrekend nieuw idee? Of wil jij dat verhaal over jouw keerpunt in het leven, jouw missie, of jouw grote levenslessen delen met anderen? Dan kan je bij ons terecht voor uniek en individueel advies van topexperten.

  Me, myself & I

  Mijn purpose: de maatschappelijke uitdagingen recht in de ogen kijken

  Bouwen aan een duurzame, mensvriendelijke wereld via organisaties. Hoogdravend? Wellicht. Noodzakelijk? Meer dan ooit. Word je gedreven door een gelijkaardige purpose? Dan leer ik je heel graag kennen!

  All Posts
  ×